Rutes

Hem creat cinc rutes, a l’entorn del canal medieval de la Sèquia de Manresa. En aquests enllaços podreu trobar-hi la informació:

 

  Els orígens de la Sèquia – Itinerari de Balsareny

 

  La Sèquia des del Mas de la Sala – Itinerari pel Bosc de la Sala

 

  Entre camps i aiguamolls del Pla de Bages

 

  El final de la Sèquia – Itinerari Sant Iscle – Parc de l’Agulla

 

  La ruta de l’aigua – Itinerari del camí de les aigües

US PODEU DESCARREGAR:

 

TOTA LA SÈQUIA A PEU

RUTA LLARGA PER LA SÈQUIA EN BTT

 

L’aplicatiu mòbil “Les rutes de la Sèquia” ha estat programat per Iskra, gràcies a una subvenció del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte. Està disponible per Android i iOS.

Actuament està fora de servei. Hi estem treballant

Gràcies a una subvenció del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte s’ha pogut desenvolupar paral·lelament un aplicatiu mòbil dirigit que complementa amb les rutes en gpx, jocs i promocions la guia en paper.

L’aplicatiu, dirigit principalment a famílies, anirà activant diverses rutes a l’entorn de la Sèquia. Aquestes rutes, estaran marcades en gpx, i mostraran els punts d’interès que hi ha a l’entorn. A més, estaran complementades amb activitats per als més petits: puzzles, i jocs de preguntes. Que els serviran per conèixer amb més profunditat el lloc per on estan passant. Les rutes aniran canviant al llarg de l’any, adaptant-se a les diferents estacions. Des de l’aplicatiu també es podrà accedir a les promocions dels establiments de l’entorn del canal.

Descarrega per Android

Descarrega per iPhone