Amb la voluntat d’adaptar-nos millor a les necessitats dels ciclistes i als altres participants, les rutes en bicicleta, permetran que hi puguin participar tant els que estan molt en forma, com els que ho volen fer gaudint de l’entorn i la tranquil·litat del medi.

Totes les rutes en bicicleta tindran com a punt d’inici el Parc de l’Agulla, i tindran un recorregut propi i un horari diferent de manera que sigui còmode tant pels ciclistes com per els usuaris de la Transéquia en les altres modalitats. Durant el recorregut hi haurà diferents avituallaments, si voleu saber què s’hi donarà cliqueu a l’icona del pic-nic dels mapes.

Important!

 • Les inscripcions presencials:
  •  anticipades: exclusives a 365 Manresa i The Cyclery
  • mateix dia: al Parc de l’Agulla (al costat de la zona dels W.C.)
 • Inscripcions  on-line
  •  Recollida anticipada: haureu de recollir la xapa i la placa BTT els dies 6,7 i 8 de març, únicament a 365 Manresa i The Cyclery
  •  Mateix dia:  Amb el Dni podreu recollir placa BTT i xapa al Parc de l’Agulla,
   (al costat de la zona dels W.C., a les taules de recollides”R”

NOVETAT! 

Aquest any es podran adquirir també Mallots exclusius de la Transéquia, patrocinats per Assegurances Pujol i a un preu de 15€. I Samarretes a 10€, patrocinades pel Parc de la Sèquia.

Aquests dos articles només es podran adquirir online.

Tots els inscrits a qualsevol de les tres rutes de la modalitat BTT d’enguany, tenen una revisió gratuïta * valorada en 35€ cortesia de 365 Manresa

*La revisió inclou mà d’obra, repàs de frens, rodes, canvis, engreixat de la cadena i neteja, no inclou peces de recanvi.

RUTA CURTA BTT-SANTPEDOR (AIGUAMOLLS DE LA BÒBILA)

Hi haurà una ruta circular fins a Santpedor, que estarà indicada en color verd. Aquesta ruta d’uns 14 quilòmetres planers amb pista ampla, està pensada per a un públic totalment més familiar. Per aquells pares i mares que amb els més petits de la casa puguin venir a  pedalar per l’entorn més pròxim al Parc de l’Agulla. La sortida dels participants serà a les 10 del matí des del Parc de l’Agulla.

Aquesta ruta està patrocinada per

RUTA MITJA BTT- SALLENT

La ruta circular fins a Sallent, d’uns 30 quilòmetres, i que estarà indicada en color blau, és una ruta amb molt poc desnivell, passa per Santpedor, agafa el camí ral cap a Sallent i torna cap a l’Agulla per l’espai natural de la Corbatera, vora el Llobregat. Passa pel polígon de Santa Anna i torna al Parc de l’Agulla. La sortida dels participants serà a les 9 del matí des del Parc de l’Agulla

RUTA LLARGA BTT- BALSARENY

La tercera opció en bicicleta, és una ruta fins a Balsareny, de 51 quilòmetres, i que estarà indicada en color vermell. De les tres rutes la més exigent per quilometres, però apte a la gran majoria de ciclistes.

Tot el recorregut és per pistes amples, sense cap pas tècnic. Ideada per envoltar paral·lelament tota la Séquia. Surt de l’Agulla, direcció Santpedor. S’agafa el camí ral cap a Sallent, un cop a Sallent, transcorre per la vall del riu Cornet fins als Plans. Després es baixa a la falda del Castell de Balsareny i passa pel costat de la resclosa dels Manresans. En aquest punt es desvia l’aigua del riu Llobregat cap a la Séquia.

Un cop a Balsareny és farà la botifarrada i seguirem el recorregut de la Transéquia amb bicicleta, passant pel Mas de la Sala i evitant punts conflictius amb els caminants. La sortida dels participants serà a les 8 del matí des del Parc de l’Agulla.

Totes les rutes en bicicleta tindran com apunt d’inici el Parc de l’Agulla, i tindran un recorregut propi i un horari diferent de manera que sigui còmode tant pels ciclistes com per els usuaris de la Transè

équia en les altres modalitats. Durant el recorregut hi haurà diferents avituallaments, si voleu saber què s’hi donarà cliqueu a l’icona del pic-nic dels mapes.

Organitzadors

Aliances

Patrocinadors

Col·laboradors