Aquesta modalitat consisteix en una ruta de 25 km, és un itinerari planer i hi haurà 6 avituallaments entre Balsareny i el Parc de l’Agulla. Durant el recorregut hi haurà diferents avituallaments, si voleu saber què s’hi donarà cliqueu a la icona del picnic dels mapes.

La sortida serà única a les 7.30h des de Balsareny i sortireu abans que els caminants.

Per poder fer-ho possible, els primers autobusos que sortiran puntualment a les 6:30h des de l’Estació d’Autobusos de Manresa a Balsareny. És un servei gratuït

Enguany no hi haurà servei de cronometratge però es farà una classificació que es penjarà a la web.

Es mantindrà els servei de guardaroba i la classificació dels corredors. També el servei de fisioteràpia  i  dutxes a l’arribada al Parc de l’Agulla, de 9h a 11h.

El pa amb botifarra es donarà a l’arribada, al Parc de l’Agulla.

NOVETAT! 

Aquest any es podran adquirir també Mallots exclusius de la Transéquia, patrocinats per Assegurances Pujol i a un preu de 15€. I Samarretes a 10€, patrocinades pel Parc de la Séquia.

Aquests dos articles només es podran adquirir online.

Informació important

  • Les inscripcions presencials:
    •  anticipades d’aquesta modalitat seran exclusives a Piscines Municipals de Manresa.
    • mateix dia: Si aneu amb bus, haureu de recollir la xapa abans de la sortida del bus i a Balsareny us donaran el dorsal i el xip abans de començar la cursa.
  • Inscripcions  on-line Clicant AQUI
    •  Recollida anticipada: haureu de recollir la xapa i el dorsal els dies 6,7 i 8 de març, únicament a Piscines Municipals de Manresa.
    •  Mateix dia: Si aneu amb bus, haureu de recollir la xapa abans de la sortida del bus i a Balsareny us donaran el dorsal abans de començar la cursa.

Organitzadors

Aliances

Patrocinadors

Col·laboradors