TALLERS EDUCATIUS I DE SENSIBILITZACIÓ SOBRE ELS USOS SOCIALS I ELS SEUS IMPACTES AMBIENTALS EN L’ECOSISTEMA DE LA SÈQUIA

El 31 de maig de 2019 es va dur a terme la trobada final amb pràcticament  tots els grups classes participants del projecte Apadrinem la Sèquia, que va reunir 186 alumnes i professors d’escoles de diferents municipis.

Les escoles que van col·laborar en  aquest segon curs van ser la FEDAC Manresa, La Serreta de Santpedor, l’escola Puigberenguer de Manresa, l’escola Guillem de Balsareny i l’Institut d’Auro de Santpedor.

Cada centre educatiu havia treballat un element diferent del canal, tant natural (el Roure Gros), com cultural  i històric (els Aqüeductes de Riu d’Or i de Santa Maria; la casa del Sequiaire de Santpedor; la Resclosa dels Manresans a Balsareny i el conjunt arquitectònic de Sant Iscle de Bages)

Durant el curs, els centres educatius van anar fent diferents activitats relacionades amb l’element apadrinat o la Sèquia en general, dinamitzades pels mateixos mestres o pel Servei educatiu del Parc de la Sèquia.

La trobada conjunta va servir per posar en comú el què havien fet i tot creant un landart gegant de la Sèquia al Parc de l’Agulla. Cada infant va col·laborar, amb elements naturals, en la construcció d’una representació simbòlica de la Sèquia i dels elements apadrinats.

 

This is a test