Apadrinaments

Apadrinem la Séquia

El Parc de la Sèquia i el CRP del Bages dinamitzem l’activitat Apadrinem la Séquia en el marc del programa del Departament d’Ensenyament Apadrinem el nostre patrimoni.

L’Apadrinem la Séquia es basa en l’adopció d’un element diferent de la Séquia per part dels centres educatius de la comarca, aprofundint en la seva història, cultura i els seus elements artístics o naturals. Es busca també que aquest coneixement sigui socialment rellevant i que arribi més enllà de la pròpia aula.

La finalitat educativa de l’Apadrinem la Séquia és la de fomentar la motivació de l’alumnat com a protagonista del seu propi procés d’aprenentatge a partir d’un element prou conegut com és el canal de la Séquia. El projecte permet el treball interdisciplinari des de diferents àrees curriculars i la utilització de diverses metodologies.

Aquest curs 19-20 participem en el projecte 5 centres educatius que ens hem organitzat a partir d’un seminari de coordinació. Els centre i els elements apadrinats són els següents:

Els alumnes dels centres participants han fet un logotip del seu element apadrinat i, amb una tria interna de cada centre, han participat amb 1 logotip per escola al concurs “DIBUIXA EL TEU LOGOTIP” del projecte del Departament d’Educació “Apadrinem el nostre patrimoni”.  Un centre de primària i un de secundària del nostre grup de treball han estat seleccionats. Si voleu veure els logotips podeu clicar aquí

Curs 2018-2019

El curs 18-19 també es va apadrinar el següent element. Podeu trobar la informació a:

Curs 2017-2018

El curs 17-18 també es va apadrinar el següent element. Podeu trobar la informació a:

This is a test