En l’anterior edició, la Transèquia va fer un pas cap a la vessant solidària. Aprofitant el gran nombre de gent que aplega l’esdeveniment, es va col·laborar en el projecte de l’hospital de dia d’oncologia que portava a terme la Fundació Althaia. Els participants a l’esdeveniment podien, voluntàriament, pagar 1€ de més que anava íntegrament destinat al projecte, i es varen recollir 4.023€.

Aquest any, molt contents amb la resposta dels participants, hem volgut seguir amb aquesta línia solidaria, i aprofitar l’esdeveniment com a altaveu per un altre projecte, l’Alimenta’t amb gust de Creu Roja Manresa.

El projecte Alimenta’t amb gust és una iniciativa de Creu Roja Manresa, amb l’objectiu de millorar les condicions alimentàries dels nens i nenes als que atenen. Amb aquest projecte busquen, per una banda, assegurar un àpat saludable al dia a aquests infants, i per l’altra, educar-los en els hàbits alimentaris que els puguin permetre millorar la seva qualitat de vida.

Per això totes les inscripcions inclouen 1 € solidari que anirà integralment al projecte. Per donar visibilitat a aquesta aportació els participants rebran una polsera exclusiva de la col·laboració amb la inscripció “La solució ets tu”.

Seguint la línia de l’any passat, i per fer més visible aquesta #solidaritat, l’identificatiu dels participants seran xapes, amb una creu de fons. Aquestes xapes caldrà portar-les el dia de la Transèquia, i són les que permetran accedir als autobusos i als punts d’avituallament. Segons la modalitat i el punt de sortida cada xapa té un color que permet identificar la ruta escollida: groc pels corredors, vermell pels participants que la facin des de Balsareny, blau pels que la facin des de Sallent i verd pels que la facin des de Santpedor.

Organitzadors

Aliances

Patrocinadors

Col·laboradors