Ruta patrocinada per Innubo

La 4a edició d’aquesta modalitat consisteix en una ruta de 25 km, és un itinerari planer i hi haurà 6 avituallaments entre Balsareny i el Parc de l’Agulla. Durant el recorregut hi haurà diferents avituallaments, si voleu saber què s’hi donarà cliqueu a la icona del picnic dels mapes.

La sortida serà única a les 7.30h des de Balsareny i sortireu abans que els caminants.

Per poder fer-ho possible, els primers autobusos que sortiran puntualment a les 6:30h des de l’Estació d’Autobusos de Manresa a Balsareny. És un servei gratuït

Hi haurà servei de cronometratge que es farà a través d’un xip associat al dorsal.

Es mantindran els serveis de guardaroba i cronometratge. També el servei de fisioteràpia  i  dutxes a l’arribada al Parc de l’Agulla, de 9h a 11h.

El pa amb botifarra es donarà com l’any passat a l’arribada al Parc de l’Agulla

Informació important

  • Les inscripcions presencials:
    •  anticipades d’aquesta modalitat seran exclusives a Piscines Municipals de Manresa.
    • mateix dia: Si aneu amb bus, haureu de recollir la xapa abans de la sortida del bus i a Balsareny us donaran el dorsal i el xip abans de començar la cursa.
  • Inscripcions  on-line Clicant AQUI
    •  Recollida anticipada: haureu de recollir la xapa, el dorsal i el xip únicament a  les Piscines Municipals de Manresa els dies 28 de febrer, 1 i 2 de març.
    •  Mateix dia: Si aneu amb bus, haureu de recollir la xapa abans de la sortida del bus i a Balsareny us donaran el dorsal i el xip abans de començar la cursa.

Organitzadors

Aliances

Patrocinadors

Col·laboradors