La 3a edició d’aquesta modalitat consisteix en una ruta de 25 km, és un itinerari planer i hi haurà 6 avituallaments entre Balsareny i el Parc de l’Agulla. Durant el recorregut hi haurà diferents avituallaments, si voleu saber què s’hi donarà cliqueu a l’icone del pic-nic dels mapes.

 

 

La sortida serà única a les 7.30h des de Balsareny i sortireu abans que els caminants.

Per poder fer-ho possible, els primers autobusos que sortiran puntualment a les 6:30h des de l’Estació d’Autobusos de Manresa a Balsareny. És un servei gratuït

Novetat! Aquest any., a part del dorsal i la polsera, hi haurà un xip obligatori que es deixarà al moment de fer la inscripció física o quan es reculli el dorsal si us heu inscrit on-line. El xip té un cost de 10€, que seran retornats al finalitzar la cursa al Parc de l’Agulla.

Es mantindran els serveis de guardaroba i cronometratge. També el servei de fisioteràpia  i  dutxes a l’arribada al Parc de l’Agulla, de 9h a 11h.

El pa amb botifarra es donarà com l’any passat a l’arribada al Parc de l’Agulla

Informació important

  • Les inscripcions presencials:
    •  anticipades d’aquesta modalitat seran exclusives a Rios Running i Piscines Municipals de Manresa, ja que allà tenen les polseres, els dorsals i el xip corresponents. S’haurà d’abonar una fiança de 10€ pel xip que se us retornaran al Parc de l’Agulla
    • mateix dia: Si aneu amb bus, haureu de recollir la polsera abans de la sortida del bus i a Balsareny us donaran el dorsal i el xip (pagant una fiança de 10€ en efectiu a balsareny) abans de començar la cursa.
  • Inscripcions  on-line: http://runedia.mundodeportivo.com/inscripcio/201712045/
    •  Recollida anticipada: haureu de recollir la polsera, el dorsal i el xip únicament a la botiga Rios Running o a les Piscines Municipals de Manresa els dies 1,2 i 3 de Març.
    •  Mateix dia: Si aneu amb bus, haureu de recollir la polsera abans de la sortida del bus i a Balsareny us donaran el dorsal i el xip abans de començar la cursa.

Organitzadors

Aliances

Patrocinadors

Col·laboradors