La Transéquia té el major volum de participants en aquesta modalitat. Per poder fer-la el màxim de popular possible, les entrades es poden fer des de diferents punts, de manera que podem escollir, la que més ens vingui de gust fer. Durant la caminada trobareu diferents avituallaments, si voleu saber què s’hi donarà cliqueu dins del mapa on hi ha l’icona del picnic.

Hi ha Busos d’anada des de l’Estació de Busos de Manresa al lloc de sortida de les diferents caminades. De tornada, des del Parc de l’Agulla a les diferents poblacions i a l’estació d’autobusos. Servei gratuït.

Recordeu que abans de pujar al bus heu de dur la xapa acreditativa que se us entregarà en el moment de fer la inscripció o a la recollida, si ho feu  a través d’internet.

NOVETAT! 

Aquest any es podran adquirir també Mallots exclusius de la Transéquia, patrocinats per Assegurances Pujol i a un preu de 15€. I Samarretes a 10€, patrocinades pel Parc de la Séquia.

Aquests dos articles només es podran adquirir online.

3 modalitats a escollir:

CAMINADA DES DE BALSARENY:

Podeu començar des de Balsareny, en aquest cas el recorregut que fareu serà de 24 quilòmetres.

CAMINADA DES DE SALLENT:

També hi ha la opció de començar des de Sallent. En aquest cas el recorregut a seguir serà d’uns 18 quilòmetres.

CAMINADA DES DE SANTPEDOR:

I la última opció és la de començar des de Santpedor (P.I. Santa Anna, carrer del coll). En aquest cas el recorregut serà d’uns 10 quilòmetres.

Organitzadors

Aliances

Patrocinadors

Col·laboradors