Aquest any volem seguir insistint en això , però canviant-ne el format. Les xerrades, ofertes per dos dels nostres patrocinadors: el Grup Llobet i Decathlon. Tindran un format diferent, molt més dinàmic i atractiu, i com a novetat, s’oferiran directament al seu punt de venda. Caldrà inscriure’s prèviament a través d’un formulari que trobareu penjat a la nostra pàgina web.

  • La xerrada del Grup Llobet, que tindrà lloc l’1 de març, serà una Ruta especial Transèquia, per a un grup màxim de 10 persones i amb una durada de 60 minuts. La ruta que tindrà lloc a la Botiga Llobet, plaça 11 de Setembre (Manresa) té un cost de 10€ que, un cop acabada l’activitat, et retornen amb un val de 10€ per comprar als seus establiments. Cal inscriure’s previament.

 

Inscriure’s a la xerrada del Supermercat Llobet

 

  • Les xerrades que ens oferirà Decathlon Manresa serán d’entre 30 i 45 minuts, i fetes per experts en ciclisme, running i muntanya on ens explicaran com afrontar i equipar-se per a una activitat com la Transèquia. Seran independents l’una de l’altra, i podreu inscriure’s des de la nostra pàgina web. Les xerrades es faran el divendres 2 de març a partir de les 6 de la tarda.

 

Inscripcions per les xerrades del Decathlon

 

Organitzadors

Aliances

Patrocinadors

Col·laboradors