Inscripcions escoles

  1. Sol·licitud d’inscripció

El període de sol·licitud d’inscripció de les activitats del Servei educatiu per al curs 20-21 comença el dia 26 de juny de 2020. Abans de fer la sol·licitud us recomanem que consulteu l’oferta d’activitats per adequar l’activitat al nivell educatiu. Pot ser que els preus pel proper curs variïn lleugerament respecte del curs actual.

Les activitats que es sol·licitin s’adjudicaran per ordre de rebuda. Procurarem atendre totes les sol·licituds mentre tinguem disponibilitat en el calendari.

En tot moment complirem la normativa establerta per la COVID 19  i, si cal, adaptarem les nostres activitats.


  1. Omplir el formulari de sol·licitud

És necessari omplir les dades marcades amb un asterisc per completar la sol·licitud.

Per sol·licitar les activitats:

  • Si sou un centre educatiu que voleu diferents activitats pels diferents nivells educatius haureu de fer una sol·licitud per cada nivell educatiu (Ex: amb 1ESO voleu fer la potabilitzadora i amb 2ESO voleu fer el Cervell dels telers, heu d’omplir 2 sol·licituds).
  • Si amb diferents nivells educatius voleu fer una mateixa activitat, només heu d’omplir 1 sol·licitud (Ex: treballeu per cicles i , per tant, amb 3r i 4rt de primària voleu fer El cicle de l’aigua i la Potabilització al laboratori. Llavors heu d’omplir una sola sol·licitud).

Si teniu dubtes a l’omplir el formulari, feu-nos arribar un correu electrònic a info@parcdelasequia.cat o bé feu-nos una trucada al 938772231.

  1. Assignacions

Un cop finalitzat el període d’inscripció, farem les assignacions de dates per cada sol·licitud i, abans d’acabar aquest curs 18-19, rebreu un correu amb la data assignada. Haureu de confirmar-nos que la data assignada us va bé. En cas, que no us vagi bé la data, mirarem si podem fer algun canvi.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ