Els casals i agrupacions del món del lleure troben al Parc de la Sèquia una interessant i completa oferta d’activitats per aprendre i divertir-se en un entorn privilegiat i equipaments especialitzats. Gràcies a l’èxit de la nostra oferta educativa, hem preparat aquest programa específic orientat al caràcter lúdic d’aquestes entitats, sense renunciar al rigor pedagògic que distingeix els continguts del nostre Servei Educatiu.

Tallers, gimcanes, jocs de pistes temàtics i altres activitats d’entreteniment creuen la seva naturalesa lúdica amb temàtiques i continguts d’alt valor afegit i fonament científic al voltant de l’aigua, el medi natural, la tècnica i el tèxtil.

Més enllà del nostre programa, el Parc de la Sèquia s’adapta a l’eix temàtic del casal, a l’edat dels infants i joves i als horaris que necessitin, amb la possibilitat de combinar diferents activitats o fer-ne variacions per tal de personalitzar-les al màxim.

Des del Parc de la Sèquia, gràcies a l’èxit de l’oferta educativa, presentem una nova iniciativa, activitats per a casals i agrupacions del món del lleure que vulguin aprendre i divertir-se en un entorn privilegiat i equipaments especialitzats

 

PREUS

Les activitats tenen preus diferents segons la durada i el nombre de nens. Si voleu més informació no dubteu en enviar un correu a info@parcdelasequia.cat

 

Espais
Nivell curricular